Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли нещо общо между....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли нещо общо между....

......температурата на водата и работота на климатика.....
    Например при градско каране, перката на радиатора ми се пуска редовно, стрелката на темп на водата редовно прескача 90-те градуса, и това без да пускам климатика.......когато го пусна стрелката заковава половин милиметър преди 90, и не мърда оттам, независимо как, къде, и с колко карам.....дали се пуска перката на радиатора не мога да разбера, тъй като просто няма как да чуя.....пък и съм нямал време да сляза да проверявам......прави ми впечатление, тъй като и на Мареата ми е така......Любопитно ми е какво точно става, че произтича тоя процес......?????
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

и аз съм така...
    като ти работи климатика, перката се върти много често и дори непрекъснато на първа скорост.
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

Мда, това е логично обяснение, може би ако спра и отворя капака и аз ще го видя, но обикновенно все съм в движение и не съм имал тая възможност.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Като работи климатика перката се вклюва за да охлажда раиатора на климатика. И посредством това охлажда и радиатора на мотора.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem
          Като работи климатика перката се вклюва за да охлажда раиатора на климатика. И посредством това охлажда и радиатора на мотора.
          Точно

Comment

иеепа!
            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

открихте топлата вода)
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
              X